sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Pihakirppistelyä Kaskisissa

Kaskisissa on jo muutamana vuonna järjestetty heinäkuun loppupuolella pihakirppispäivä ja sen ohessa on iltapäivällä nautittu puistopiknik jazz henkisellä live musiikilla.
Tänä vuonna päätettiin mekin tutustua Kaskisiin kunnolla ja ihailla Kristiinankaupungin naapurissa sijaitsevaa kaunista puutalokaupunkia.


Kaskinen muistuttaa historialtaan ja miljööltään paljolti Kristiinankaupunkia. Se on Suomen pienin kaupunki ja sijaitsee Kaskisten saaressa. Pidän Kaskisista juuri sen takia että meri näkyy lähes joka suunnasta siellä kulkiessa ja historia elää sen puutaloissa samalla tavoin kuin Kristiinankaupungissa. Oli hienoa, että Kaskinen on kiinnittänyt taloihin pieniä historiikkejä sen asukkaista jolloin kaupungin historiaan oli helppo tutustua sen vanhojen asukkaiden kautta!Illalla käytiin Kristiinankaupungin uuden ravintola Jungmanin teltalla kuuntelemassa vielä Kaskisten omaa julkkisneitoa Krista Siegfridsiä. Keikka oli yhtä energinen kuin Kristakin ja oli ihanaa olla porukalla liikenteessä.

Ihana vapaa viikonloppu takana länsirannikolla. Illalla palataankin sitten taas takaisin kotiin sisämaahan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti