keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Patikointia ja vuorten valloituksia

Rhobell FawrSnowdon
Wales on oiva paikka pyöräilijöille, patikoijille ja luonnossa viihtyville. Karttoja ja kirjoja erilaisten reittien löytämiseksi myydään turisti-infoissa ja kirjakaupoissa ainakin täällä Aberystwythissä.

Yllä olevat kuvat on otettu Snowdonian luonnonpuistossa Pohjois-Walesissa. Olimme yliopiston patikointikerhon kanssa ystävänpäivänä valloittamassa Rhobel Fawr nimistä sammunutta tulivuorta (jonka ääneen lausumisesta minulla ei jälleen kerran ole minkäänlaista hajua). Ja nyt edellisenä sunnuntaina kivuttiin Walesin ja koko Englannin korkeimman vuoren Snowdonin huipulle.

Jos ei pylly ja jalkatreeni vuorelle kivuttaessa innosta, voi vaihtoehtoisesti Snowdonin huipulle hurauttaa pienellä junalla ja nauttia vaikkapa kahvit huipulla sijaitsevassa kahvilassa maisemia ihaillen.

Täältä löytyypi lisätietoa, sitä kaipaaville:
Snowdon Railway
Visit Snowdonia
Walking & Hiking in Wales
Rhobell Fawr - wikipedia

1 kommentti:

  1. Jotenki ei uskoisi että kuvat ovat Walesista. Kuvittelee aina että koko englanti on yhtä ruuhkainen kuin Lontoo, mutta nämä kuvat on niin rauhallisia. Ihana tuo yksinäinen lammas. Onkohan sillä tinttakohtaus päällä T:äippä

    VastaaPoista